Duidelijk en efficiënt in één oogopslag!

Dat zijn de labels van asbestlabel.nl
Bij én in veel procesinstallaties bevinden zich nog steeds asbesthoudende pakkingen tussen de verbindingen.
Als men een installatieruimte binnenkomt is niet altijd duidelijk of de pakkingen tussen de verbindingen van asbesthoudend materiaal zijn gemaakt of niet.

Door de labels van asbestlabel.nl aan deze installaties te bevestigen is dit door de “stoplicht methode” in één oogopslag duidelijk. Dit scheelt tijd en geld.

Rood label betekent: “Let op! Bevat asbest”
Geel label betekent: “Let op! Asbest verdacht”
Groen label betekent: “Bevat geen asbest”

 

Dit wilt u niet:
 • Gevaren
  Wanneer het voor technici en onderhoudsmonteurs niet duidelijk is waar zich asbest houdende pakkingen bevinden, kan dit gevaren voor de gezondheid opleveren.
 • Oponthoud
  Omdat niet duidelijk is waar zich asbest bevindt moet het werk worden stilgelegd en moet er eerst uitgezocht worden waar zich asbest bevind. Dit kan tijdrovend zijn en daardoor veel geld kosten.

 

Dit wilt u wel:
 • Duidelijkheid
  Door de labels van asbestlabel.nl aan installaties te bevestigen is direct zichtbaar waar veilig gewerkt kan worden en is er geen onnodig oponthoud. De kleuren geven aan waar veilig gewerkt kan worden. Het is tevens mogelijk om een uniek nummer op het label te zetten i.v.m. archivering.
 • Betrouwbaar
  De labels zijn betrouwbaar, omdat ze van stevig PVC materiaal gemaakt zijn. Daardoor zijn ze weerbestendig en kunnen dus ook buiten gebruikt worden. De labels worden bevestigd door middel van een zegeldraad en zegelloodje. Deze verzegeling is niet los te halen zonder dat het draad verbroken wordt. De label blijft op deze manier stevig zitten. Dit in tegenstelling tot stickers die vaak loslaten, verteren of buiten wegwaaien.
 • Kosten & duurzaamheid
  De kosten zijn laag en omdat de labels van PVC materiaal zijn gemaakt gaan ze lang mee en zijn ze meerdere malen te gebruiken.
 • De voordelen op een rij:
  – Voorkomt gevaren voor de gezondheid
  – Voorkomt onnodig oponthoud tijdens werkzaamheden aan uw procesinstallatie
  – Door de eenvoudige “stoplicht” methode direct herkenbaar voor iedereen
  – Makkelijk aan te brengen en laten niet los, daardoor zeer betrouwbaar
  – Goedkoop & duurzaam